facebook_page_plugin

Vi ses i 2021

Fra den 28. juli til den 1. august 2021

Brøndby Cup 2020 er aflyst

Vi må desværre meddele, at Brøndby Cup 2020 er aflyst, dette sker på baggrund i Statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, der gør at større arrangementer fortsat ikke er tilladt til og med august og herunder høre Brøndby Cup.

Vi frygtede at det ville ske, og er kede af det på vegne af de 4.-5.000 tusind unge fodboldspillere, de mange trænere/ledere samt alle forældre, bedsteforældre m.v. vi må skuffe, men vi har stor respekt for beslutningen. Risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, og det hensyn er ubetinget det vigtigste. Vi må ikke sætte vores gæsters og de over 400 frivilliges sundhed og sikkerhed på spil.

Vi lover at vi vender stærkt tilbage næste år med en Brøndby Cup som alle kender den, vi vil allerede nu så småt gå i gang med at planlægge Brøndby Cup den 28. juli til 1. august 2021 hvor vi håber at se jer alle.

Har I allerede indbetalt hold- og deltagergebyrer, vil I i løbet af uge 16 modtage en mail om hvordan I skal gøre for at få det indbetalte beløb retur.

Pas godt på hinanden, vi ses til Brøndby Cup den 28. juli til 1. august 2021.

Carlsberg sport
Hummel