facebook_page_plugin

Vi ses i 2021

Fra den 28. juli til den 1. august 2021

Tilmelding til Brøndby Cup Denmark 2021 er nu åben.

Skal du være med til Danmarks gladeste fodboldturnering for drenge og piger?

Brøndby Cup Denmark giver mulighed for at alle klubbens børne- og ungdomsfodboldspillere kan deltage i turneringen.

Efter at være nødsaget til at aflyse Brøndby Cup Denmark 2020, er vi klar til at byde alle spillere velkommen til vores mini cup og Bredde cup 2021. Efter 2019 hvor vi havde en høj deltagelse med 322 hold fra 18 forskellige nationer, så vil vi bestræbe os på at gøre 2021 endnu mere speciel.

Overnat på en af vores mange skoler.  Skolerne er enten i gå afstand til banerne eller også kan vores shuttle busser bringe jer frem og tilbage fra skole til stadion.

Brøndby Cup Denmark er mere end bare fodbold. Med udgangspunkt i interessen for fodbold giver turneringen også anledning til at dyrke det sociale samvær mellem spillere, ledere, forældre og søskende. Oplev vores store eventplads, hvor der kan købes mad og drikke, sportstøj og oplev vores store eventpark.

Som noget nyt, vil der på eventpladsen være en stor Fifa turnering som vores venner fra Brøndby Esport står for.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Danmarks gladeste turnering.

Tilmelding kan her:

Mini Cup

Bredde Cup

Brøndby Cup 2020 er aflyst

Vi må desværre meddele, at Brøndby Cup 2020 er aflyst, dette sker på baggrund i Statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, der gør at større arrangementer fortsat ikke er tilladt til og med august og herunder høre Brøndby Cup.

Vi frygtede at det ville ske, og er kede af det på vegne af de 4.-5.000 tusind unge fodboldspillere, de mange trænere/ledere samt alle forældre, bedsteforældre m.v. vi må skuffe, men vi har stor respekt for beslutningen. Risikoen for smittespredning er for stor, når så mange mennesker er samlet, og det hensyn er ubetinget det vigtigste. Vi må ikke sætte vores gæsters og de over 400 frivilliges sundhed og sikkerhed på spil.

Vi lover at vi vender stærkt tilbage næste år med en Brøndby Cup som alle kender den, vi vil allerede nu så småt gå i gang med at planlægge Brøndby Cup den 28. juli til 1. august 2021 hvor vi håber at se jer alle.

Har I allerede indbetalt hold- og deltagergebyrer, vil I i løbet af uge 16 modtage en mail om hvordan I skal gøre for at få det indbetalte beløb retur.

Pas godt på hinanden, vi ses til Brøndby Cup den 28. juli til 1. august 2021.

Brøndby Elite Cup 2020 - Status i februar

I vores hoved turnering er der er lagt op til en international Elite turnering.

Vi har plads til 12 hold i hver årgang, og der er flere spændende klubber på vej. Dette er uden tvivl Danmarks bedste elite turnering i disse årgange.

U13 Drenge:

             

 

U14 Drenge:

           

 

 

U15 Drenge:

            

Carlsberg sport
Hummel