facebook_page_plugin

Vi ses i 2021

Fra den 28. juli til den 1. august 2021

Brøndby eCup - Brøndby Cup Denmarks officielle FIFA-turnering

Vi nærmer os dagen for den første kvalifikationsturnering, som starter på lørdag d. 27. marts.

Ved kvalifikationsturneringen kan du spille dig fra værelset og hele vejen til vores store finalestævne til sommer – og samtidig har du muligheden for at vinde fede præmier fra bla @l33t.gaming, @hyperx og @carlsbergsport

Vi ses til Brøndby eCup!

For tilmelding: brondby.com/esport

Tilmeldingen til Brøndby eCup 2021 skudt i gang

I forbindelse med Brøndby Cup Denmark afholder Brøndby eSport én af landets største FIFA-turneringer, hvor du har muligheden for at deltage og forhåbentlig vinde en del af præmiepuljen, som har en samlet værdi på 25.000 kr. - heraf 11.000 kr. i pengepræmier!

Ved Brøndby eCup har du muligheden for at spille dig fra værelset og hele vejen til finalestævnet til sommer. Turneringen består af fire online kvalifikationer og ét stort offline finalestævne. Kvalifikationerne finder sted 27. marts, 24. april, 22. maj og 20. juni, med mulighed for op til 128 deltagere pr. kvalifikation.

Alle kan deltage uanset niveau og alder, og alle deltagere er minimum sikret tre kampe pr.  turnering. Det koster 50 kr. at deltage pr. turnering og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet – så du skal være hurtig!

Vi ses til Brøndby eCup. 

Læs mere om turneringen og køb din billet her: brondby.com/esport

 

Tilmelding til Brøndby Cup Denmark 2021 er nu åben.

Skal du være med til Danmarks gladeste fodboldturnering for drenge og piger?

Brøndby Cup Denmark giver mulighed for at alle klubbens børne- og ungdomsfodboldspillere kan deltage i turneringen.

Efter at være nødsaget til at aflyse Brøndby Cup Denmark 2020, er vi klar til at byde alle spillere velkommen til vores mini cup og Bredde cup 2021. Efter 2019 hvor vi havde en høj deltagelse med 322 hold fra 18 forskellige nationer, så vil vi bestræbe os på at gøre 2021 endnu mere speciel.

Overnat på en af vores mange skoler.  Skolerne er enten i gå afstand til banerne eller også kan vores shuttle busser bringe jer frem og tilbage fra skole til stadion.

Brøndby Cup Denmark er mere end bare fodbold. Med udgangspunkt i interessen for fodbold giver turneringen også anledning til at dyrke det sociale samvær mellem spillere, ledere, forældre og søskende. Oplev vores store eventplads, hvor der kan købes mad og drikke, sportstøj og oplev vores store eventpark.

Som noget nyt, vil der på eventpladsen være en stor Fifa turnering som vores venner fra Brøndby Esport står for.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Danmarks gladeste turnering.

Tilmelding kan her:

Mini Cup

Bredde Cup

Carlsberg sport
Hummel