facebook_page_plugin

Vi ses i 2021

Fra den 28. juli til den 1. august 2021

Brøndby Cup Denmark 2021 er aflyst

Vi må desværre meddele, at Brøndby Cup Denmark 2021 er aflyst.

Med de senest offentliggjorte retningslinjer for genåbningen af Danmark kender vi nu mulighederne for afholdelse af større idrætsarrangementer i sommeren 2021. Disse retningslinjer giver desværre ikke mulighed for at afvikle fodboldstævner med det antal deltagere vi normalt har og vi må derfor for andet år i træk aflyse Brøndby Cup Denmark.

Vi havde glædet os til at komme på banen igen efter aflysningen sidste år, og er kede af det på vegne af de 4.-5.000 unge fodboldspillere, de mange trænere/ledere samt alle forældre, bedsteforældre og ikke mindst alle de frivillige hjælpere vi må skuffe.

Brøndby Cup Denmark er liv og glade dage, hvor man møder mennesker på tværs af kulturer med fodbolden som fælles omdrejningspunkt. Men en meget stor del af et så stort idrætsstævne er også overnatning på skoler, transport i Shuttle busser mellem skoler og stadion, og ikke mindst den fælles bespisning af de mange tusinde deltagere i vores madsal. Det er den samlede oplevelse vi kalder Brøndby Cup Denmark. Det kan desværre ikke lade sig gøre med de regler som netop er blevet præsenteret.

Vi lover at vi vender stærkt tilbage, og at vi endelig kan mødes igen til Brøndby Cup Denmark 2022.

 

Brøndby eCup - Brøndby Cup Denmarks officielle FIFA-turnering

Vi nærmer os dagen for den første kvalifikationsturnering, som starter på lørdag d. 27. marts.

Ved kvalifikationsturneringen kan du spille dig fra værelset og hele vejen til vores store finalestævne til sommer – og samtidig har du muligheden for at vinde fede præmier fra bla @l33t.gaming, @hyperx og @carlsbergsport

Vi ses til Brøndby eCup!

For tilmelding: brondby.com/esport

Tilmeldingen til Brøndby eCup 2021 skudt i gang

I forbindelse med Brøndby Cup Denmark afholder Brøndby eSport én af landets største FIFA-turneringer, hvor du har muligheden for at deltage og forhåbentlig vinde en del af præmiepuljen, som har en samlet værdi på 25.000 kr. - heraf 11.000 kr. i pengepræmier!

Ved Brøndby eCup har du muligheden for at spille dig fra værelset og hele vejen til finalestævnet til sommer. Turneringen består af fire online kvalifikationer og ét stort offline finalestævne. Kvalifikationerne finder sted 27. marts, 24. april, 22. maj og 20. juni, med mulighed for op til 128 deltagere pr. kvalifikation.

Alle kan deltage uanset niveau og alder, og alle deltagere er minimum sikret tre kampe pr.  turnering. Det koster 50 kr. at deltage pr. turnering og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet – så du skal være hurtig!

Vi ses til Brøndby eCup. 

Læs mere om turneringen og køb din billet her: brondby.com/esport

 

Carlsberg sport
Hummel