imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Brøndby mini cup 25-26 juli Brøndby Bredde Cup 25-27. juli Brøndby Elite Cup 25-29. juli

Historie

 

Brøndby Cup's historie strækker sig tilbage til 1979, hvor Brøndby IF for første gang afholdt en stor international ungdomsturnering. Turneringens navn var den gang Copenhagen Cup.

Turneringen har fra starten været en turnering der blev afviklet i sommerperioden og ideen til turneringen udsprang af nogle fremsynede trænere og lederes ønske om at skabe en turnering, hvor man på tværs af landegrænser kunne mødes til en turnering hvor både det sportslige og det sociale skulle gå hånd i hånd. Selvom vi spiller efter de samme regler i alle lande, så har vi meget at lære af hinanden om hvordan fodbold skal spilles og det får man mulighed for at opleve og diskutere i en international atmosfære.

Igennem årene har der været hold fra bl.a. følgende lande:

Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, England, Tyskland, Frankrig, Polen, Tyrkiet, Spanien, Rusland, Armenien, Rumænien, USA, Uruguay, Taiwan og selvfølgelig Danmark.

I alle årene har Copenhagen Cup og senere Brøndby Cup været afviklet udelukkende med frivillig arbejdskraft. Mange bruger en uge af deres sommerferie for at turneringen kan blive en succes for både alle de besøgende hold og deres forældre og for Brøndby IF.

    buy guitar pro 5.0 cheapest dragon naturallyspeaking 10 standard purchase photoshop cs5 mac
purchase acrobat x 
http://www.fiabci-asiapacific.com/?indus... 
cheapest microsoft autoroute 
http://www.scripts.com/?cmJ=G4078&cmC=20... price of autocad 2010 software adobe software pricing
    buy generic propecia no prescription fast shipping http://www.journeeseconomie.org/index.ph... http://www.journeeseconomie.org/index.ph...
cheap levitra online propecia india online pharmacy to buy viagra in usa
cheapest autocad 2007 buy rosetta stone russian level 2 cheap office 2003 pro
cheap office 2003 student http://www.ncld.org/?pk_n=6145&pk_kwd=69...