imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage
Brøndby mini cup 25-26 juli Brøndby Bredde Cup 25-27. juli Brøndby Elite Cup 25-29. juli

Om Brøndby Cup

Brøndby Cup's historie strækker sig tilbage til 1979, hvor Brøndby IF for første gang afholdt en stor international ungdomsturnering. Turneringens navn var den gang Copenhagen Cup.

Turneringen har fra starten været en turnering der blev afviklet i sommerperioden og ideen til turneringen udsprang af nogle fremsynede trænere og lederes ønske om at skabe en turnering, hvor man på tværs af landegrænser kunne mødes til en turnering hvor både det sportslige og det sociale skulle gå hånd i hånd. Selvom vi spiller efter de samme regler i alle lande, så har vi meget at lære af hinanden om hvordan fodbold skal spilles og det får man mulighed for at opleve og diskutere i en international atmosfære.

Igennem årene har der været hold fra bl.a. følgende lande:

Bermuda, Sverige, Norge, Finland, Island, Grønland, England, Tyskland, Frankrig, Polen, Tyrkiet, Spanien, Rusland, Armenien, Rumænien, USA, Uruguay, Sydafrika, Taiwan, Færøerne,  og selvfølgelig Danmark.

I alle årene har Copenhagen Cup og senere Brøndby Cup været afviklet udelukkende med frivillig arbejdskraft. Mange bruger en uge af deres sommerferie for at turneringen kan blive en succes for både alle de besøgende hold og deres forældre og for Brøndby IF

buy autocad inventor buy ms outlook 2003 windows 7 oem price
cheapest photoshop 6 price of office 2007 ultimate discount office 2007 professional
buy autodesk 3ds max 9 india purchase outlook 2007 separately cheap office home and student 2010
capture one pro 6 discount http://www.acs.nmu.edu/hdw/images/1/11/?... cheapest windows xp home edition
http://www.museovirtual.uanl.mx/admin/in... buy ms money download http://www.museovirtual.uanl.mx/admin/in...
adobe acrobat 9 oem buying 3ds max models cheap adobe creative suite 5.5 master collection discount act 2009 cheap propellerhead reason 4 mac buy cheap solidworks photoshop cs4 discount code http://www.ncld.org/?pk_n=4937&pk_kwd=37...